Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë Gaming Redragon Dyaus 2 K509 RGB

2,799 L

2,799 L

Tastierë Gaming Redragon Dyaus 2 K509 RGB

2,799 L

Emri i markës: Redragon
Nr modeli: Dyaus 2 K509
Ngjyra: E Zeze
Lidhja: Desktop / laptop
Lloji: Me tel
Mbështetja e kyçit të dorës: Jo
Materiali: ABS
Ndriçimi: RGB Edge
Taste: 104
SKU: 123305 Kategori: ,

Përshkrim

1. 104-Taste me Num Pad të veçantë
2. Taste të qetë mekanike.
3. 7 Taste RGB të ndriçuar me ngjyra me efekte të frymëmarrjes dhe kontroll të shkëlqimit.
4. Ndriçimi unik i tastierës së ambientit RGB Edge.
5. 25 taste pa konflikt.
6. 11 taste multimedialë.
7. Taste WIN mund të çaktivizohen kur luan lojëra.
8. Dizajn i papërshkueshëm nga uji
9. Projektimi Ergonomik i Kursimit të Hapësirës me Profil të Ulët
10. Lidhës USB pa korrozion për një lidhje të besueshme
11.E përshtatshme për: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ose Windows XP, Mbështetje e kufizuar e tastierës Mac OS