Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Redragon Harpe

2,590 L

Tastierë Gaming Redragon Harpe Pro K503A

Tastierë Gaming me 104 taste të buta, të dizajnuara për jetëgjatësi, qëndrueshmëri dhe reagim perfekt dhe një performancë të përsosur gjatë lojrave.

SKU: 124428 Kategori: , Etiketa: ,

Tastierë Gaming Redragon Harpe Pro K503A

–  20 taste për multimedia.
–  Tastierë e plotë me 104 butona dhe me tastet numerike.
– Dizajn elegant dhe instalim i thjeshtë.
–  Për Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, and Windows XP.