Tastierë Gaming Redragon Kumara – Mekanike

4,999 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Redragon Kumara – Mekanike

4,999 L

Tastierë Gaming Redragon Kumara K552RGB-1 Mekanike

Taste mekanikë të personalizuar (ekuivalent i gjelbër vishnje) për performancën përfundimtare të lojrave.
Dritë e rregullueshme LED e kuqe dhe taste të formuar me injeksion të dyfishtë për ndriçim të kristaltë.
Ndërtimi i metaleve dhe ABS, taste mekanikë dhe lidhësi USB i praruar me ar mbështesin lojërat thelbësore.
Taste mekanikë të personalizuar të krijuar për qëndrueshmëri, përgjegjshmëri dhe qëndrueshmëri.

SKU: 124949 Kategori: , Etiketa: ,

Tastierë Gaming Redragon Kumara K552RGB-1 Mekanike

 

Taste mekanikë me rezistencë mesatare, tingull i klikuar dëgjueshëm dhe reagime të prekshme.
87 çelësa standardë pa konflikt, 12 çelësa multimedial dhe dizajn i papërkulur.

Tastierë Gaming Redragon Kumara – Mekanike

4,999 L