Tastierë Gaming Redragon Shiva K512 RGB Membrane

2,790 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Redragon Shiva K512 RGB Membrane

2,790 L

Emri i markës: Redragon
Nr modeli: Shiva K512
Ngjyra: E Zeze
Lloji lidhjes: Me tel
Mbështetja e kyçit të dorës: Po
Materiali: Metalik / ABS
Ndriçimi: RGB
Taste: 110
SKU: 123130 Kategori: , Etiketa: ,
1. Ndriçim Lit RGB. Tastiera K512 është krijuar me ndriçim dinamik RGB. Ekzistojnë 7 modele të ndriçimit të paracaktuar dhe 6 mënyra të personalizuara. Mund ta fikni plotësisht nëse nuk ju nevojitet.
2. 26 çelësa anti-fantazmë dhe kontrolle të dedikuara të mediave. Kjo tastierë lejon më së shumti 26 çelësa të punojnë njëkohësisht për të siguruar përgjigje të shpejtë, si dhe të saktë të lojës. Zgjedhje e mirë për lojërat tuaja. Gjithashtu, kontrollet e medias ju lejojnë të luani shpejt, të bëni pauzë dhe të anashkaloni muzikën nga tastiera pa e ndërprerë lojën tuaj.
3. Më shumë ergonomike për lodhje më pak. Projektuar në mënyrë ergonomike me një seksion të ndashëm të pushimit të duarve të lidhur me magnet, mbështetja e kyçit të dorës ofron një mbështetje të shkëlqyeshme për ta bërë përdorimin më të rehatshëm.
4. Software dhe Qëndrueshmëri Profesionale. Softueri është në dispozicion për lojtarët për të vendosur funksionet e dritave të pasme dhe të makrove. Tastiera ka kaluar 100 milion herë testin e tasteve dhe butonat specialë të formuar me injeksion të dyfishtë nuk shuhen kurrë, shumë i qëndrueshëm për t’u përdorur.
Tastierë Gaming Redragon Shiva K512 RGB Membrane

2,790 L