Tastierë Gaming Redragon Usas K553 Mechanical

4,590 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Redragon Usas K553 Mechanical

4,590 L

Emri i markës: Redragon
Nr modeli: Usas K553
Ngjyra: E Zeze
Lloji lidhjes: Me tel
Mbështetja e kyçit të dorës: Jo
Materiali: Metalik / ABS
Ndriçimi: LED
Taste: 87
SKU: 113939 Kategori: , Etiketa: ,
1. 87 taste të formuar me injeksion të dyfishtë të kuqe LED. 100% taste anti-fantazmë dhe pa konflikte.

 

2. Taste mekanikë të personalizuar të dizenjuar për jetëgjatësi, qëndrueshmëri dhe përgjegjshmëri më të madhe. Çelësa mekanikë me rezistencë mesatare, tingull klikues i dëgjueshëm dhe reagime të shpejta.
3. Ndriçimi i kuq LED mund të rregullohet për shkëlqimin, efektin e frymëmarrjes dhe ndezjen / fikjen.
4. Diapazon alumini lundrues minimalist.
5. 12 kontrolle multimediale në tastet e funksionit.
6. Tastet e shigjetave W A S D të kalueshme për aplikime specifike dhe / ose lojëra. Opsioni i bllokimit të tastit të Windows.
7. E ndërtuar si tank. Projektimi i mbështjelljes së metalit dhe ABS kundër ujit.
8. Mbështet sistemin operativ Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP ose më vonë
Tastierë Gaming Redragon Usas K553 Mechanical

4,590 L