Tastierë GEMBIRD 3-ngjyrshe | KB-UML3-01

1,890 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë GEMBIRD 3-ngjyrshe | KB-UML3-01

1,890 L

Dritë praktike e prapme për përdorim në mjedis të errët.
Përvojë super e heshtur dhe e rehatshme e shkrimit.
Taste praktike multimedial.
Tastierë USB me madhësi të plotë me dritë të pasme të stilit “ylber” ndriçues ne shkronja 3 ngjyra.
Butona te butë për shtypje më komode.
12 Taste multimedia praktike për internet dhe muzikë.
SKU: A05940 Kategori: ,
Lidhja: USB, kabllo e butë 1,45 m
Ndriçimi: 3 nivele të ndritshme
Forca e shtypjes: 55 ± 15 g
Koha kryesore e jetës 10 000 000 goditje
Konsumi i energjisë 5 V DC deri në 0,1 A
Madhësia: 437 x 126 x 30 mm
Pesha neto: 0.408 kg

Windows 7/8/10Kërkesat e sistemit

  • Një port USB
Tastierë GEMBIRD 3-ngjyrshe | KB-UML3-01

1,890 L