Tastierë GEMBIRD (e bardhe) | KB-MCH-02-W

2,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë GEMBIRD (e bardhe) | KB-MCH-02-W

2,990 L

Saktësia në gishtat tuaj!

Përvojë super e heshtur dhe e rehatshme e shkrimit.
Taste kyç praktikë multimedialë.
Tastierë e hollë me Taste të tipit “çokollatë”.
Butoni i butës për shtypje më komode.
5 Taste kyç multimedialë praktikë për funksionet audio.
SKU: A05928 Kategori: ,

 

Taste: 109 copë
Lidhja: USB
Përmasat 435 x 120 x 28 mm
Pesha 430 g
Gjatësia e kabllit: 145 cm

Kërkesat e sistemit

  • Windows 7/8/10
  • Një port USB
Tastierë GEMBIRD (e bardhe) | KB-MCH-02-W

2,990 L