Tastierë Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed Mechanical Wireless (Yellow Switch)

19,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed Mechanical Wireless (Yellow Switch)

19,990 L

Mjaft kompakt për çdo hapësirë ​​dhe mjaft i gjithanshëm për të gjitha konfigurimet, ky është Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Shijoni lojëra pa probleme në një paketë të hijshme me një tastierë lojrash mekanike 65% pa tela që është ekuilibri i përsosur i formës dhe funksionit. Pa një rresht funksionesh, grup shtëpie dhe numpad, kjo tastierë është e ngjashme me një tastierë 60%, por me një ndryshim kyç, ajo ka ende tastet e shigjetave. Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed ​​është ideal për konfigurime minimaliste ose më të vogla.

SKU: 127149 Kategori: , Etiketë:
Tastierë Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed Mechanical Wireless (Yellow Switch)

19,990 L