Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tavoline Gaming Trust GXT 711 Domi

18,989 L

18,989 L

Tavoline Gaming Trust GXT 711 Domi

18,989 L

Karakteristikat e Tavolinës së Lojërave :

  • Tavolinë lojrash me veshje të sipërme të nivelit të lartë PU.
  • Buzë e përparme ergonomike, këndore për pozicionim të rehatshëm të doreve dhe parakrahëve
  • Gjerësia e tryezës 116 cm me sipërfaqe të imët, përshtatet lehtësisht në 2 monitorë.
  • Kornizë çeliku, pjesa e sipërme e tryezës MDF me cilësi të lartë dhe këmbët e rregullueshme nga lartësia.
  • Sistemi i menaxhimit të kabllove për të fshehur dhe paketuar kabllot tuaja.
  • Përfshihen kufjet opsionale dhe mbajtësi i kupës.

 

SKU: 124438 Kategori: ,