Thermal Paste Gaming Arctic MX 4 (20g)

2,790 L

  • MX-4 është shumë i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët. Mundësitë për aplikimin e tij dhe mënyra më efektive për të shmangur boshllëqet midis CPU dhe ftohësit.
  • Zbatim i Sigurt: Nuk përmban asnjë grimcë metalike, kështu që përçueshmëria elektrike nuk do të ishte problem. Ndryshe nga përbërja e argjendit dhe bakrit, siguron që kontakti me ndonjë kunj elektrik nuk do të rezultojë në dëmtime të çfarëdo lloji.
  • Qëndrueshmëri e lartë: Në kontrast me përbërjen termike të metalit dhe silicit, performanca e MX-4 nuk bën kompromis me kalimin e kohës. Pasi të aplikoni, nuk keni nevojë ta aplikoni për herë të dytë pasi do të zgjasë të paktën për 8 vjet. Një përbërës termik me performancë të lartë i përsosur për ndërtuesit e sistemit, nuk ka asnjë befasi që MX-4 tejkalon pritjet tuaja për çmimin e tij të ulët.

2,790 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 125918 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg