Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Timon Hori Racing Wheel Mario Kart Pro Mini Nintendo Switch

10,499 L

10,499 L

Timon Hori Racing Wheel Mario Kart Pro Mini Nintendo Switch

10,499 L

Ky timon garash është ideale për Mario Kart dhe lojtar garash. Dizajni ergonomik i rrotave, pedalet dhe kontrollet e përshtatshme në bord janë bërë për të krijuar një simulim autentik të garave. Licencuar zyrtarisht nga Nintendo.

SKU: 124290 Kategori: , Etiketë: