Timon Thrustmaster TMX FFB Pc/Xbox One

36,999 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Timon Thrustmaster TMX FFB Pc/Xbox One

36,999 L

Punon në Xbox Series X, Xbox One dhe PC
Timon real: Me diametër 28 cm, me një dizajn ergonomik që është i shkëlqyeshëm për të gjitha llojet e lojërave të garave
Rrotullimi i timonit deri në 900 °, për saktësi optimale të garave
Reagim i Forcës i përgjegjshëm, i saktë dhe pa zhurmë, falë sistemit të tion-rrotullës në bazën e rrotave të garave
Lexim optik: Rezolucioni 12-bit siguron riprodhim të saktë në lojë të të gjitha lëvizjeve të rrotave (4,096 vlera në boshtin drejtues)

SKU: 123306 Kategori: , Etiketa: ,
Timon Thrustmaster TMX FFB Pc/Xbox One

36,999 L