Shopping Cart

No products in the cart.

Ultra Dron X14.0 Assault R/C

4,589 L

  • Ultra drone X14.0 Assault Quadcopter do të ofrojë orë argëtimi për të rriturit dhe fëmijët.
  • Një sistem unik i stabilizimit të 6 akseve i jep këtij droni aftësinë për të fluturuar me rrotullim të plotë 360 gradë.
  • Është e lehtë për t’u përdorur, nepemjet telekomandes mund të bëni lëvizje plotësisht të kontrolluara me dronin: lart e poshtë, përpara dhe prapa, majtas dhe djathtas, rrotullimi 360 gradë, rrotullimi dhe kontrolli i dritave LED.
  • Droni mund te fluturoj ne nje distancë prej rreth 50 metrash, me një frekuencë prej 2.4G.
  • Bateria mund te karikohet me adaptorin e USB dhe dhe per nje kohe prej 60 minuta,

S’ka stok

SKU: 120648 Kategori:
Koha e fluturimi esht prej rreth 6 minuta.
Permasat: 14×14 cm
Mosha e perdorimit 8 vjec +