Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Ultra Dron X6.0 Ball R/C

4,589 L

4,589 L

S’ka stok

Ultra Dron X6.0 Ball R/C

4,589 L

Dron i pajisur me një kafaz mbrojtës i cili rrotullohet në të dy muret dhe tavanet.

Gjithashtu është e mundur të pilotosh pa kafaz mbrojtës.

Kjo pajisje pilotohet lehtësisht falë një sistemi kontrolli radio 2.4 GHz dhe një teknologjie të integruar xhiroskopike.

Një funksion i figurës 360 ° është i integruar.

S’ka stok

SKU: 121198 Kategori:

Përshkrim

Bateria: Lio 3.7 V 200M Ah.
Rimbushja e baterisë përmes kabllit USB (jepet).
Frekuenca 2.4 GHz.
Distanca e Drejtimit: 30M
Gjatësia: 10 Cm.
2 Modalitetet Pilotuese. Efektet e dritës