Usb Sandisk Ultra Fit 3.1 32 Gb

1,290 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Usb Sandisk Ultra Fit 3.1 32 Gb

1,290 L

  • Ruani të dhënat tuaja shpejt, me lehtësi dhe siguri me 32 GB Ultra Fit USB 3.1 Type-A Flash Drive nga SanDisk.
  • Kjo njësi flash kompakte dhe e lëvizshme ka 32 GB hapësirë ruajtëse dhe mbështet shpejtësi USB 3.1 Gen 1.
  • Përfshirë me këtë makinë është softueri i kriptimit AES 128-bit i SanDisk-it SecureAccess dhe softueri i rikuperimit të të dhënave RescuePRO.
SKU: STUSB0180 Kategori: , Etiketë:
● Kapaciteti i ruajtjes 32 GB
● Ndërfaqja USB Type-A
● Shpejtësia maksimale e leximit: 130 MB / s
● Projektim kompakt
Usb Sandisk Ultra Fit 3.1 32 Gb

1,290 L