video projektor epson EB-X05
Video Projektor Epson EB-X05

50,900 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Video Projektor Epson EB-X05

50,900 L

Video Projektor Epson EB-X05

  • Ideal për dhomat e mbledhjeve dhe grumbullimeve, video projektor Epson EB-X05 është multi-funksional, i mbushur me karakteristika dhe zgjedhja perfekte për të paraqitur imazhe të vërteta në jetë.
  • Prezantimet magjepsëse tani janë të mundshme me ngjyra mahnitëse dhe shkëlqim të bardhë deri në 3,300 lumen për të siguruar imazhe të kristalta.
  • Ekrani bazë intuitiv bashkon të gjitha funksionet e përdorura zakonisht për zgjedhje të lehtë.
SKU: SDBA0073 Kategori: , , , Etiketa: ,
  • Ndriçimi i Bardhë dhe i Ngjyrave në 3,300lm
  • Rezolucioni XGA
  • Raport i lartë kontrasti prej 15,000: 1
  • Kalim horizontal
  • 10,000 orë jetëgjatësi e llambës në eko-modalitet
video projektor epson EB-X05
Video Projektor Epson EB-X05

50,900 L