Vizatues Dixhital Wacom Intuos, Pistachio

Çmimi origjinal qe: 14,290 L.Çmimi i tanishëm është: 11,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Vizatues Dixhital Wacom Intuos, Pistachio

Çmimi origjinal qe: 14,290 L.Çmimi i tanishëm është: 11,990 L.

Vizatues Dixhital Wacom Intuos, Bluetooth, Pistachio, CTL-4100WLE-N

Vizatuesi Dixhital Wacom’s Intuos është i lehtë për tu konfiguruar dhe përdorur. Wacom Intuos është krijuar për ata që duan të ndjekin pasionin e tyre. E përsosur për cilindo që vizaton, pikturon ose modifikon foto me Mac ose PC për herë të parë, vjen me tre aplikacione krijuese unike për t’ju ndihmuar të filloni. Një tabletë stilolaps i krijuar plotësisht rreth pasionit tuaj, Wacom Intuos ju jep të gjitha mjetet që ju duhen për të rritur kreativitetin tuaj. Pavarësisht nëse doni të vizatoni art manga, të pikturoni akuarele dixhitale ose të retusoni fotot tuaja, mund ta përshtatni tabletën e stilolapsit që i përshtatet stilit tuaj, mënyrës tuaj.

  • Kontroll dhe saktësi falë 4,096 niveleve të ndjeshmërisë së presionit të stilolapsit.
  • Teknologjia EMR (Rezonanca Elektro-Magnetike) nënkupton se stilolapsi pa bateri është i lehtë dhe i përshtatshëm për t’u përdorur.
  • Njohja 100 linja për mm e lejon tabletin të dijë saktësisht se ku është stilolapsi juaj.
  • Vetëm 8.8 mm i hollë, tableti është aq i hollë dhe i hijshëm sa një smartphone.
  • 2 butona stilolaps për shkurtesat e shpejtë.
  • 4 ExpressKeys të personalizueshëm ™ për shkurtime më të shpejta dhe efikase.
  • Lidhje pa tel falë Bluetooth 4.2.
  • Zonë tabletash aktive 7 inç në model të vogël. Zonë aktive 10 inç për modele mesatare.
Vizatues Dixhital Wacom Intuos, Pistachio

Çmimi origjinal qe: 14,290 L.Çmimi i tanishëm është: 11,990 L.