Vizatues Dixhital Wacom One Pen Small

6,190 L

Vizatues Dixhital Wacom One Pen Small

  • Lëvizni lirshëm dhe me saktësi, në fletën e punës, përtej kufizimeve që ka mauzi me një tabletë vizatimi Wacom One; Ideale për studentët dhe mësuesit që kërkojnë një stilolaps dixhital për kompjuterin e tyre për të vizatuar, modifikuar foto, shprehur ide dhe ndërvepruar në klasat në internet në një mënyrë natyrale.
  • Pena pa bateri, e ndjeshme ndaj presionit është e rehatshme, e saktë dhe ndihet si stilolaps në letër.
  • Përputhshmëria: Mac (OS X 10.10 e lart), PC (Windows 7 e lart) dhe Chromebook (pajisje që ekzekutojnë sistemin operativ më të fundit Chrome); Plug-in e lehtë përmes USB-A
  • Kompakt dhe i lëvizshëm me një zonë aktive pune prej (6,0 x 3,7 inç) dhe mund të konfigurohet për përdorim si të majtë ashtu edhe të djathtë
  • Siperfaqja e vizatimit: 152.0 x 95.0 mm.

6,190 L

Shto në Shportë
Bli Tani

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg