Shopping Cart

No products in the cart.

Vizatues Wacom One Graphics (Medium)

9,990 L

Wacom One Pen Graphics Tablet (M)
  • Lëvizni përtej kufizimeve të një mousi me një tabletë vizatimi Wacom.
  • Ideale për studentët dhe mësuesit që kërkojnë një stilolaps dixhital për kompjuterin e tyre për të vizatuar, modifikuar foto, shprehur ide dhe ndërvepruar me klasat në internet në një mënyrë natyrale.
  • Pena pa bateri, e ndjeshme në presion është e rehatshme, e fortë, e saktë dhe ndihet si stilolaps në letër
  • Përputhshmëria: Mac (OS X 10.10 e lart), PC (Windows 7 e lart) dhe Chromebook (pajisje që ekzekutojnë sistemin operativ më të fundit Chrome); Plug-in e lehtë përmes USB-A: disa pajisje kërkojnë përshtatës USB-C.
  • Kompakt dhe i lëvizshëm me një zonë aktive pune prej ((8.11 x 11.38 inç) dhe mund të konfigurohet për përdorim si të majtë ashtu edhe të djathtë.
  • Ky produkt është testuar dhe certifikuar si Works With Chromebook, që do të thotë se plotëson standardet e përputhshmërisë së Google dhe është i pajtueshëm me Chromebook tuaj.
  • One nga Wacom vjen me provë 3-mujore të softuerit EdTech për mësuesit; Regjistroni tabletin tuaj për të marrë: Kami App, ExplainEverything, Pear Deck, Limnu & Collaboard.
  • Nëse jeni duke përdorur një Chromebook, mund të provoni një softuer kreativ me 3-muaj Clip Studio Paint Pro, kur regjistroni tabletin tuaj.
Tabletë precise me stilolaps.
Lidhja USB
Madhësia: M (mesatare)
Ngjyra: E zezë/ kuqe (prapa)
Pasha: 710 gram