Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Wacom Intuos Pro Paper Edition Graphic Drawing Tablet Medium

52,990 L

52,990 L

Wacom Intuos Pro Paper Edition Graphic Drawing Tablet Medium

52,990 L

Wacom Intuos Pro ju ofron kontroll më natyral krijues se kurrë më parë. Kombinuar me “super-sensitive Wacom Pro Pen 2“, tableti ynë i ri me shkëlqim duket dhe ndihet mahnitshëm. Ju pëlqen të filloni projektet tuaja në letër? Edicioni i Letrës mundëson shndërrimin automatik të skicave të letrës në skedarë dixhitalë, ndërsa vizatoni. E përsosur për përparimin tuaj të ardhshëm krijues.

Wacom Intuos Pro Paper Edition vjen me një kuti të butë aksesorësh për të mbajtur kapëse letre, stilolapsa dhe pajisje të tjera.

Ideal, për studentë dhe profesionistë, që synojnë rritjen e performancës dhe kreativitetit, në projekte të ndryshme.

Mund të konfigurohet për përdorim si të majtë ashtu edhe të djathtë.

Kërkon: USB port, Windows 7 e lart (64bit), Mac OS 10. 12 e lart.