Shopping Cart

No products in the cart.

Wacom Intuos Pro S Graphics Tablet (i Zi)

29,990 L

Vizatuesi Dixhital Wacom Intuos Pro S kombinon aftësitë më të mira të stilolapsit të Wacom me mbështetje intuitive “multi-touch”.

Fitoni saktësi dhe kontroll, shpejtoni rrjedhën tuaj të punës dhe përfitoni nga të gjitha aftësitë e ndjeshme ndaj presionit në softuerin tuaj të preferuar kreativ, falë risive të integruara në Intuos Pro.

Ideal, për nxënës, Mesues dhe profesionistë, që synojnë rritjen e performancës dhe kreativitetit, në projekte të ndryshme.

Mund të konfigurohet për përdorim si të majtë ashtu edhe të djathtë.

Kërkon: USB port, Windows 7 e lart (64bit), Mac OS 10. 12 e lart.