Shopping Cart

No products in the cart.

Wacom One 13 Creative Pen Display Graphics Tablet

52,191 L

Wacom One është një ekran krijues me stilolaps i krijuar për krijues dhe mendimtarë vizualë. … personalizoni me lehtësi imazhet ose videot tuaja, duke rritur aftësitë tuaja të redaktimit gjatë procesit. … Dhe në mënyrë të përshtatshme, Wacom One lidhet me kompjuterin tuaj, si dhe me disa tableta dhe telefona Android. … Wacom Cintiq Pro 13.

Brand Wacom
Product Category
  • Computing
Picture Resolution Full HD
Screen Type AHVA
Screen Size 13.3″
Screen Resolution 1920 x 1080px
Aspect Ratio 16:9
Touch Screen Yes
Dimensions
Length (mm) 225 mm
Width 357 mm
Height 14.6 mm
Weight 1.0 kg
Ngjyra