Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Webcam Logitech C270 HD 720p Widescreen

5,990 L

5,990 L

Webcam Logitech C270 HD 720p Widescreen

5,990 L

Webcam Logitech C270 HD 720p Widescreen,

  • Për Desktop apo Laptop
  • Ideale për “Video Calling” dhe “Recording” ne cilësi High Definition dhe në format të gjerë.
  • Me mikrofon të integruar
  • Punon në sitemet Windows, MAC dhe Android.

Përshkrim

Marka Logitech
Rezolucioni 720p
Sensori optik 2.1MP
Lidhja USB