Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Battlefield 1 Revolution

2,690 L

  • Battlefield 1 Revolution është paketa e plotë që përmban: Lojë bazë Battlefield 1. Përjetoni agimin e luftës së gjithanshme në Fushëbetejën 1. Zbuloni një botë në luftë përmes një fushate të mbushur me aventura, ose bashkohuni në betejat epike multiplayer të bazuara në ekip me deri në 64 lojtarë.
  • Battlefield 1 Premium Pass. Zhytuni në katër pako tematike zgjerimi me harta të reja me shumë lojtarë, armë të reja dhe më shumë. Pakoja e Kuqe Baron, Paketa e Lawrence of Arabia dhe Paketa e Hellfighter. Merrni armë, automjete dhe emblema me temë bazuar në heronjtë dhe njësitë e famshme.
SKU: 117164 Kategori: , Etiketë: