Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One Biomutant

5,390 L

5,390 L

Xbox One Biomutant

5,390 L

Një murtajë po shkatërron tokën dhe Pema e Jetës po nxjerr gjak nga rrënjët e saj. Fiset qëndrojnë të ndarë, kanë nevojë për dikë mjaft të fortë për t’i bashkuar ose për t’i rrëzuar të gjithë…
BIOMUTANT® është një RPG përrallore Kung-Fu post-apokaliptike e botës së hapur, me një sistem unik luftarak të stilit të arteve marciale që ju lejon të përzieni përleshjen, të shtënat dhe aksionin me aftësi mutant.

SKU: 126753 Kategori: , Etiketë: