Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

4,950 L

4,950 L

Xbox One Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

4,950 L

Crash Bandicoot, është kthyer! Ai është përmirësuar, i hijshëm dhe i gatshëm për të kërcyer me koleksionin e lojërave N. Sane Trilogy.

Tani mund ta përjetoni Crash Bandicoot si kurrë më parë. Rreshqit, kërce, përplas dhe përsërit ndërsa merr përsipër sfidat dhe aventurat epike përmes tre lojërave , Crash Bandicoot ™, Crash Bandicoot ™ 2: Cortex Strikes Back dhe Crash Bandicoot ™ 3: Warped.

Rigjallëroni të gjitha momentet tuaja të preferuara të rrëzimit në lavdinë e tyre plotësisht të ripermiresuar grafikisht!

SKU: 128808 Kategori: , Etiketa: ,