Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Hades

3,390 L

3,390 L

Xbox One/Xbox Series X Hades

3,390 L

Beteja jashtë ferrit në Hades, marrëse e më shumë se 50 çmimeve Lojë të Vitit!
Në këtë zvarritës të tipit mashtrues nga krijuesit e Bastion dhe Transistor, ju do të përdorni fuqitë dhe armët mitike të Olimpit për t’u çliruar nga kthetrat e zotit të të vdekurve vetë, duke u bërë më të fortë dhe duke zbuluar më shumë historinë me çdo përpjekje unike e arratisjes.
Ky botim fizik përmban një kod shkarkimi për Soundtrack Hades Original, nga kompozitori Darren Korb, që përmban dy orë e gjysmë muzikë që pompon gjak të krijuar për lojën.

SKU: 126900 Kategori: , Etiketa: ,