Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Hades

3,370 L

3,370 L

Xbox One/Xbox Series X Hades

3,370 L

Sfidoni perëndinë e të vdekurve ndërsa hakoni dhe hiqni dorë nga Underworld në këtë zvarritës burgu të ngjashëm me mashtrues nga krijuesit e Bastion dhe Transistor. Edicioni fizik i Hades përfshin një broshurë përmbledhëse të karaktereve dhe një kod shkarkimi për kolonën zanore origjinale të Hades. Beteja nga ferri në Hades, marrësi i më shumë se 50 çmimeve “Loja e Vitit”! Bëhu miq me perënditë, fantazmat dhe përbindëshat: Një kastë me zë të plotë personazhesh shumëngjyrëshe, më të mëdhenj se jeta po pret t’ju takojë!

SKU: 127317 Kategori: , Etiketa: , ,