Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One Just Dance 2021 (Xbox Series Hybrid)

2,999 L

2,999 L

Xbox One Just Dance 2021 (Xbox Series Hybrid)

2,999 L

Vallëzoni në mbi 600 këngë me Just Dance Unlimited.
Vallëzoni ashtu si ju pëlqen duke krijuar listat tuaja të personalizuara.
Gëzoni tetë këngë dhe koreografi të reja miqësore për fëmijë për një përvojë argëtuese familjare.
Përdorni smartphone-in tuaj për të gjurmuar lëvizjet me aplikacionin Just Dance Controller – nuk kërkohen pajisje shtesë!

Deri ne 6 lojtarë njeherësh.

SKU: 124640 Kategori: , Etiketa: , ,