Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Lost Judgment

5,220 L

5,220 L

Xbox One/Xbox Series X Lost Judgment

5,220 L

Provoni format e dallueshme të arteve marciale të Yagamit në mënyrë që të arrini në fund të çështjes
Shfrytëzoni qëndrimin e Vinçit, Tigrit dhe gjarprit të ri, një stil i këndshëm që mund të shmangë dhe kthejë goditjet e kundërshtarit, duke përdorur energjinë kundër tyre
Përdorni arsenalin e trukeve detektivë të Yagamit me pajisje të reja, gjurmimin e fshehtë të të dyshuarve dhe metodat dinak të infiltrimit
Mos lini asnjë gur pa lëvizur në ndjekje të së vërtetës ndërsa merrni përsipër raste si në Tokio ashtu edhe në Yokohama

SKU: 126922 Kategori: , Etiketa: ,