Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One Madden 22 (Xbox Series Hybrid)

2,520 L

2,520 L

Xbox One Madden 22 (Xbox Series Hybrid)

2,520 L

Funksionet krejtësisht të reja në Franchise përfshijnë menaxhimin e stafit, një motor të përmirësuar të skenarit dhe strategjinë javore. Ndani përparimin e avatarit dhe klasën e lojtarit midis Face of The Franchise dhe The Yard me përparim të unifikuar. Dhe për herë të parë ndonjëherë në Ekipin Ultimate, rregulloni Superstar X-Factors në pjesën e parë. Shpejt në lojën argëtuese, sociale të futbollit me superyjet e NFL-së, të vendosura në vende anembanë globit, me paraqitje, personazhe dhe ekipe më të mëdha se sa jeta.

SKU: 127598 Kategori: , Etiketa: , ,