Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Xbox Series Hybrid)

4,490 L

4,490 L

Xbox One Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Xbox Series Hybrid)

4,490 L

MERRINI DREJTIMIN – Bëhuni Star -Lord dhe thërrisni të shtënat për Ruajtësit brenda dhe jashtë betejës
TREGJI E RE – Përballeni me një kërcënim kozmik që keni lëshuar në këtë përballje të re me Guardians of the Galaxy
Bëhuni FAMILJE – Kthejeni grupin tuaj të jashtëligjshëm në heronj legjendar në një udhëtim të egër nëpër hapësirë

SKU: 127304 Kategori: , Etiketa: ,