Xbox One NBA 2K21 Standard Edition

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,520 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One NBA 2K21 Standard Edition

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,520 L.

NBA 2K21 është publikimi i fundit në seritë NBA 2K me famë botërore, më të shiturat. Me përmirësime emocionuese në lojën më të mirë në klasë, veçoritë konkurruese dhe të komunitetit në internet, dhe mënyrat e thella dhe të larmishme të lojës, NBA 2K21 ofron eksperience emocionuese në të gjitha aspektet e basketbollit dhe kulturës së NBA – aty ku gjithçka është lojë.

SKU: 124272 Kategori: , Etiketë:
Xbox One NBA 2K21 Standard Edition

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,520 L.