Xbox One Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Çmimi origjinal qe: 3,990 L.Çmimi i tanishëm është: 3,590 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Çmimi origjinal qe: 3,990 L.Çmimi i tanishëm është: 3,590 L.

Tani është koha për të ringjallur ndjekjen në Need For Speed Hot Pursuit Remastered. Ndjeni tronditjen e Chase dhe nxitimin e ikjes. Çlironi një ndjenjë të egër shpejtësie si një Outlaw dhe një polic, në makinat me performancën më të lartë në botë. Dilni nga nxehtësia ose hiqni shkelësit e ligjit me armatimin taktik në dispozicionin tuaj në një përvojë garuese shoqërore-konkurruese. Përditësuar me pamje të përmirësuara, multiplayer Cross-Platform. Përfshirë konkursin asinkron të mundësuar nga Auto log – Plus të gjitha DLC-të kryesore, kjo është EDICIONI përfundimtar i lojrave të kriterit ‘Need For Speed Hot Pursuit Remastered’.

SKU: 125135 Kategori: , Etiketa: ,
Xbox One Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Çmimi origjinal qe: 3,990 L.Çmimi i tanishëm është: 3,590 L.