Xbox One Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.

“Një meteor i rënë u ka dhënë Pups fuqi të madhe – dhe e la “Adventures Bay” në një rrëmujë të totale. Tani ju takon juve dhe Pups të përdorni fuqitë e tyre, aftësitë e shpëtimit dhe pajisjet e tyre për ta bërë përsëri qytetin, të mrekullueshëm! Nis misione super-heroike me Pups të fuqishëm dhe shpejtësinë Super të Chase, nxehtësia e madhe e Marshallit, fuqia e Skajit dhe e gjithë ekipi i Paw Patrol. Eksploroni qytetin dhe udhëtimin për në vendpushimin e dëborës, xhunglën e gjurmuesit dhe më gjerë, ndërsa punoni së bashku për të shpëtuar miqtë. Dhe sillni një mik së bashku në modalitetin e bashkëpunimit me 2 lojtarë Këlyshë të fuqishëm, shkoni! “

SKU: 125141 Kategori: , Etiketë:
Xbox One Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,950 L.