Xbox One The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.

‘-Fitues i më shumë se 200 çmimeve të lojrave të vitit, Edicioni special Skyrim sjell fantazinë epike me detaje mahnitëse.
-Edicioni special përfshin lojën dhe vlerësimet nga kritika me veçori të reja.

SKU: 125188 Kategori: , Etiketë:
  • Karakteristikat krejt të reja përfshijnë artin dhe efektet e ribëra, rrezet volumetrike të zotit, thellësinë dinamike të fushës, reflektimet e hapësirës në ekran dhe më shumë.
  • Bordi i Vlerësimit të Programeve Argëtues (ESRB)
  • Përshkrimi i Përmbajtjes: Gjak dhe gjakderdhje, dhunë intensive, tema seksuale, përdorim i alkoolit.
Xbox One The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Çmimi origjinal qe: 2,590 L.Çmimi i tanishëm është: 2,350 L.