Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One The Outer Worlds

3,450 L

The Outer Worldsis një sci-fiRPG e re me një lojtar të vetëm nga Obsidian Entertainment dhe Private Division. Ndërsa eksploroni një koloni hapësinore, personazhi që vendosni të bëheni do të përcaktojë sesi zhvillohet kjo histori e drejtuar nga lojtarët. Në ekuacionin e korporatës për koloninë, ju jeni ndryshorja e paplanifikuar.

SKU: 122816 Kategori: , Etiketë: