Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Fortnite: Minty Legends Pack

2,250 L

2,250 L

Xbox One/Xbox Series X Fortnite: Minty Legends Pack

2,250 L

Epic Games: Dhjetë artikuj të rinj mbërrijnë në Fortnite me Paketën Minty Legends
Veshjet përfshijnë: Fresh Aura – Merr mallrat dhe mbaje të freskët, Minty Bomber – E ardhmja duket e freskët, Skellemint Oro – Minty kaosi, një obsesion freskues
Për më tepër, Paketa Minty Legends përfshin tre kazma drithëruese, tre kazma me shtiza dhe për ta përzierë, një mbështjellës të nxehtë pikant
Me një shtesë prej 1000 V-Bucks të përfshira, ju mund të gjeni diçka shtesë për të plotësuar pamjen tuaj të re

SKU: 127859 Kategori: , Etiketa: , ,