Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One XIII Limited Edition

2,690 L

Kush jeni ju, në të vërtetë?

XIII është një xhirim i lojës së kultit të veprimit në First Person. Ju luani si “XIII”, një njeri pa identitet, në një fushatë solo me kthesa të shumta. Frymëzuar nga romani grafik eponim, loja përmban një dizajn tërësisht të rishpikur dhe unik të hijezimit. Në XIII, lojtarët gjithashtu mund të marrin pjesë në luftime të ashpra me shumë lojtarë.

Vendi mbetet në një gjendje shoku pas vrasjes së Presidentit Sheridan. Ju zgjoheni, të plagosur dhe me amnezi, në një plazh të shkretë në bregun lindor. Të vetmet të dhëna për identitetin tuaj janë një tatuazh i numrit XIII afër kockës së klavikës tuaj dhe një çelës dollapi. Edhe pse kujtesa juaj po dështon, ju zbuloni se keni reflekset e një luftëtari profesionist shumë të trajnuar. Ju u nisët në kërkim të së kaluarës suaj, duke zbuluar se keni luajtur një rol në vrasjen e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe duke zbuluar komplotin më befasues të kurdisur ndonjëherë në historinë e vendit.

Botimi i Kufizuar përfshin sa vijon:

Një kuti mbledhëse metali në të dy anët

Një mëngë unike koleksioniste

3 printime arti

Fonogrami origjinal i lojës në format dixhital

Paketa XIII Artë Klasike të Armëve Klasike.

SKU: 125372 Kategori: , Etiketë: