Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Yakuza Like a Dragon Day Ichi Edition (Xbox Series Hybrid)

3,090 L

Ichiban Kasuga, pjestarë i një familje të rangut të ulët yakuza në Tokio, përballet me një dënim me 18 vjet burg për një krim që ai nuk e bëri. Duke mos e humbur kurrë besimin, ai i shërben me besnikëri kohës së tij dhe kthehet në shoqëri dhe zbulon se askush nuk e priste jashtë. Klani i tij ishte shkatërruar nga njeriu që ai respektonte më shumë. I hutuar dhe i vetëm, ai fillon një mision për të zbuluar të vërtetën pas tradhtisë së familjes së tij dhe për të marrë jetën e tij mbrapa, duke u bërë një hero i vërtetë për të dëbuarit e qytetit në udhëtimin e tij.

SKU: 125146 Kategori: , Etiketë: