Xbox Series X Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition

Çmimi origjinal qe: 3,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,500 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox Series X Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition

Çmimi origjinal qe: 3,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,500 L.

Në zgjerimin më ambicioz në historinë e ekskluzivitetit, Eivor duhet të përqafojë fatin e tyre si Odin, perëndia norvegjeze e betejës dhe mençurisë. Lëshoni fuqi të reja hyjnore ndërsa filloni një kërkim të dëshpëruar në një botë të lë pa frymë. Plotësoni një sagë legjendare vikinge dhe shpëtojeni djalin tuaj përballë dënimit të perëndive

Xbox Series X Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition

Çmimi origjinal qe: 3,490 L.Çmimi i tanishëm është: 2,500 L.