Xbox Series X Fifa 22

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox Series X Fifa 22

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

E DISPONUESHME NGA DATA 01.10.2021

E mundësuar nga FootballTM, EA SPORTSTM FIFA 22, e afron lojën edhe më shumë me realitetin, me përmirësimet themelore të lojës dhe një sezon të ri risish.

SKU: 127100 Kategori: , Etiketa: , , ,
Xbox Series X Fifa 22

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.