Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox Series X – Ghostrunner

3,590 L

3,590 L

Xbox Series X – Ghostrunner

3,590 L

Lojtarët marrin rolin e një ninja android, dhe përdorin një kombinim aftësish dhe përleshje katana përleshje për të prerë armiqtë ndërsa ngjiten në rrokaqiejt e pabesë neon kiberpunk të së ardhmes
Lojtarët kanë një gamë të gjerë të aftësive të lëvizjes, duke përfshirë vrapimin në mur, rrëshqitjen dhe manipulimin e kohës për të eleminuar të gjitha objektivat në rrugën e tyre
Loja zhvillohet në të ardhmen, pas një kataklizme globale ku mbetjet e njerëzimit jetojnë në një kullë neoni ogurzi të ndërtuar nga Arkitekti, i cili vdiq në mënyrë misterioze vite më parë
Sistemi i lëvizjes së Ghostrunner është dinamik, duke shfaqur aftësi të cilat e lejojnë lojtarin të vrapojë në mure, të rrëshqasë dhe të presë armiqtë, duke vrapuar me dëshirë, manipulim të kohës, kërcim dhe kufizim nga muret me dritë neoni

SKU: 127660 Kategori: , Etiketë: