Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox Series X Hot Wheels Unleashed

5,390 L

5,390 L

Xbox Series X Hot Wheels Unleashed

5,390 L

NGITNI MAKINAT E ËNDRAVE TUAJA!
Ju presin furgonat më të lezetshëm, më të shpejtë, më të veçantë dhe makinat muskulare që bien në sy. Merrni timonin e mijëra automjeteve me personalitetin dhe stilin e tyre, tipare të ndryshme dhe nivele të rrallë. Më e mira e universit Hot WheelsTM është këtu!
Provoni se jeni më të mirët dhe zhbllokoni makinat premium dhe artikujt e jashtëzakonshëm dhe me Redaktuesin Livery bëjeni udhëtimin tuaj një kryevepër shpejtësie të veçantë.

SKU: 127862 Kategori: , Etiketa: , ,