Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Immortals Fenyx Rising Gold Edition

6,290 L

6,290 L

Xbox One/Xbox Series X Immortals Fenyx Rising Gold Edition

6,290 L

Mblidhni fuqitë e perëndive si shpata e Akilit dhe krahët e Daidalos për të luftuar armiqtë e fuqishëm dhe për të zgjidhur enigmat e lashta.
Luftoni kafshët ikonike mitologjike si Cyclops dhe Medusa në luftime dinamike në ajër dhe në tokë.
Përdorni aftësitë tuaja dhe armët e ndryshme, përfshirë shigjetat e drejtuara nga vetja, telekinesis dhe më shumë, për dëmtime shkatërruese.
Zbuloni një botë të stilizuar të hapur në shtatë rajone unike, secila e frymëzuar nga perënditë

SKU: 124652 Kategori: , , Etiketa: , ,