Xbox Series X Moto GP 21

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox Series X Moto GP 21

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.

Rrugëtimi juaj drejt Kampionatit fillon nga karriera menaxheriale. Krijoni ekipin e ëndrrave tuaja, duke zgjedhur midis ekipeve zyrtare ose një ekipi të ri, dhe më pas zgjidhni stafin tuaj personal, profesionistë të aftë që do t’ju ndihmojnë gjatë sezonit. Ato do t’ju ndihmojnë të bëni zgjedhje thelbësore si marrja e kontratës më të mirë ose të kuptuarit se cila zonë e biçikletës do të ishte më mirë të zhvillohej.
mendo shpejt, ngas më shpejt. – kur mund të kontrolloni çdo aspekt të racës tuaj, çdo vendim ka rëndësi! Mbani shënime mbi nivelin e karburantit për të vënë në rezervuarin tuaj, temperaturën e frenave dhe gomën dhe bëni zgjedhje kritike sipas stilit tuaj të hipjes dhe kushteve të garës.
duke fituar me stil. – pavarësisht nëse jeni duke ecur apo si dukeni, stili është çelësi në MotoGP21. Dallohuni nga turma dhe tregoni stilin tuaj unik! Përshtatni kaskon, kostumin, afishet, numrin e garave dhe pajisjet me 5 redaktues grafikë të jashtëzakonshëm!

SKU: 126720 Kategori: , Etiketa: ,
Xbox Series X Moto GP 21

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.