Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox Series X Prince of Persia Sands Of The Remake (Xbox Series Hybrid)

5,030 L

5,030 L

Xbox Series X Prince of Persia Sands Of The Remake (Xbox Series Hybrid)

5,030 L

Princi është kthyer!
Përjetoni përrallën klasike në këtë xhirim në shkallë të plotë për një brez të ri.
Ju jeni princi i Persisë. Filloni një udhëtim për të shpëtuar mbretërinë tuaj nga veziri i pabesë.
Zotëroni rërën e kohës dhe përdorni kamën tuaj për të ndryshuar, përshpejtuar, ngrirë dhe ngadalësuar vetë kohën.
Luftoni armiqtë e mallkuar dhe zgjidhni enigma gjatë rrugës.
Përjetoni përmirësime të jashtëzakonshme grafike dhe mekanikë të ri-dizajnuar të lojës.
Hape princin e persisë, lojën origjinale të vitit 1989, përgjatë udhëtimit tuaj.

SKU: 124631 Kategori: , Etiketë: