Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xiaomi Mi Smart Clock

5,599 L

5,599 L

Xiaomi Mi Smart Clock

5,599 L

Orë inteligjente Xiaomi.

Qendroni në çdo kohë të informuar dhe organizoni ditën tuaj më lehtë se asnjëherë më parë.

Përveçse mund të vendosni alarme zgjimi, me ndihmën e Google ju gjithashtu mund të kontrolloni motin, të luani muzikë etj.

Përveç këtyre, mund ta lidhni me pajisjet e tjera inteligjente që keni në shtëpi dhe t’i kontrolloni direkt nga ora.

Përshtatet me çdo ambjent falë dizajnit të thjeshtë dhe ngjyrës së bardhë.

SKU: 128041 Kategori: , , , , Etiketa: ,

Përshkrim

Përshkrim

 

Informacion shtesë

Marka

Ngjyra