Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt

Kush jemi?

vjen si ekstrakt i eksperiencës 25 vjeçare, të një grupi personash, të cilet me pasionin dhe entuziazmin e tyre kanë sjellë risi dhe ndryshime esenciale dhe të vazhdueshme në tregun shqiptar të paisjeve dhe aksesorëve elektronike, për zyra, biznese e shtëpi, si dhe në industrinë e video-lojrave dhe argëtimit. Falë një game të gjerë produktesh dhe një rrjeti të madh partnerësh dhe profesionistësh, ne ju vijmë në ndihmë klientëvë tanë, në plotësimin e kërkesave të tyre, shpejt, me leverdi dhe duke garantuar cilësinë. Platforma universal.al na krijon mundësinë të kapërcejmë kufinjtë fizik të ndërveprimit me ju, duke krijuar mundësinë e komunikmit dhe ofrimit të shërbimeve 24 orë në çdo ditë të javës, kudo në Shqipëri.