Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Leter A4 Double A, 80g

650 L

650 L

Leter A4 Double A, 80g

650 L

– Cilësia maksimale e letrës, siguron rezultate optimale
– E optimizuar për printime dhe fotokopjime me shpejtësi të lartë
– Double A është ideale për përdorimin e përditshëm
– Performancë e garantuar –  Jam-Free

*Çmimi për rizëm është 650 lekë

SKU: UN001450 Kategori: ,